DJ Lucca

DJ Lucca, vlastním jménem Lucie Dvořáková, roz. Kvasnicová, je DJ z Moravy, která se specializuje na taneční hudbu, a to zejména na techno a v současné době i minimal.

Vystupuje na českých i zahraničních festivalech a v klubech po celém světě. Podle hudebního časopisu XMAG byla nejoblíbenější DJkou ČR v roce 2003. Od září 2004 pracuje pod vlastním labelem Acapulco Records.

V posledních letech občasně vystupuje na technoparties spolu s kytaristou Michalem Pavlíčkem.

Na konci roku 2012 se po několikaletém vztahu vdala za hudebníka Michala Dvořáka, se kterým má čtyřletého a ročního syna.

Její sestrou je Leona „Qaša“ Kvasnicová, choreografka a tanečnice.

 

Diskografie:

Thrilla in Manila E.P. (392 TEKKnik eXPrimental REC, říjen 2006)
Iguazu (392 TEKKnik eXPrimental REC, duben 2006)
Kenguru (Funktion, duben 2005, s Chrisem Cowiem)
Mirage Remixes (F1, září 2005, s Chrisem Cowiem)
Towers (Acapulco, červen 2005)
Octanum (LTD, duben 2005, s Chrisem Cowiem)
Freedom (Acapulco, říjen 2004)
Fast Life (Definition, únor 2004)
Mirage 02 (Exwired, květen 2003)
Mirage 01 (Aquatrax, duben 2003)

 

CD kompilace:
Live at Hradhouse DVD + CD (Acapulco, 2005)
Hradhouse Warm Up (pro časopis XMAG, červen 2005)
United DJs vol. 3 (Matrix Muzik Slovenia, květen 2005, s Joelem Mullem)
May Nights (pro časopis XMAG, červen 2004)
The Sound of Hradhouse (pro časopis XMAG, srpen 2003)
Supersonic Garage (pro časopis Rave, říjen 2002)
Oficiální CD Hradhouse 5th Anniversary mixed by DJ Lucca (pro časopis Bassline, červenec 2002)